NK Fierljeppen


NK Fierljeppen in Grijpskerk-Arena

De grande finale van een bewogen fierljepseizoen. De strijd der titanen. De slag om de nationale titel. Het is het NK Fierljeppen in een notendop, op zaterdag 27 augustus 2016 in de ‘Grijpskerk-Arena’. Vorig jaar zegevierde Jaco de Groot uit Woerden. Zijn 20.25 meter bleek een brug te ver voor zijn concurrenten. Dit jaar is het dringen geblazen bij het podium. De favorieten hopen ieder voor zich hun seizoen te bekronen met een stap op het hoogste schavot tijdens het NK 2016. Tijdens het kampioenschap draait het niet alleen om de senioren uitkomend in de topklasse. De beste jongens en meisjes evenals de beste mannelijke junioren en dames strijden in hun categorie om de nationale titel. De organisatie van het middag- én avondprogramma is in handen van Fierljepvereniging Grijpskerk. Jaarlijks brengt het NK duizenden liefhebbers op de been.

Gedaanteverwisseling ‘Grijpskerk-Arena’
De ‘Grijpskerk-Arena’ heeft het afgelopen seizoen een gedaantewisseling ondergaan. Een leek merkt geen noemenswaardige veranderingen, de insider weet dat de schansen een flinke technische impuls hebben gekregen. Resultaat zijn een drietal schansen waar, als we de voorspellingen geloven, records worden gebroken. Fierljepvereniging Grijpskerk laat hiermee zien dat het op technisch, maar ook organisatorisch vlak stappen heeft gezet en misschien zelfs voorop loopt. De vereniging spreekt het vertrouwen uit dat deze ontwikkelingen zich tijdens het NK gaan uitbetalen.

Muziekprogramma
Fierljepvereniging Grijpskerk bereidt niet alleen het middagprogramma tot in de finesses voor. Het tekent met de komst van Coverband Switch eveneens voor een avondshow om ‘u’ tegen te zeggen. Het avondprogramma is gratis toegankelijk.

NK Fierljeppen
Zaterdag 27 augustus 2016
‘Grijpskerk-Arena’, Grijpskerk
www.nkfierljeppen.nl

Entree: €5,- / kinderen tot 10 jaar gratis
Tijden: 14.00 – 17.00 uur – aansluitend start muziekprogramma
Parkeren: IJsbaan Grijpskerk – volg de borden

 

Het NK Fierljeppen 2016 te Grijpskerk wordt mede mogelijk gemaakt door onze trotse sponsoren:

 

Autohuis Aduard
Slagerij Boersema
Joke de Boer Verzekeringen
Jumbo Arkema
Transportbedrijf Postma
Approved by Danielle
Bouwbedrijf hoogstra
Handelsonderneming Zuidema
klusmarkt van duinen
Van Duinen
Groeneveld Kozijnen
Cafetaria De Rietlanden
Sport je Fit
Van Regteren Wielen en Banden
Snackbar Honky Tonk
Rijschool Rozema
Installatie & Reparatiebedrijf Van der Heide
Faber Installatietechniek
Rijwiel Centrum Penninga
Drogisterij de Gaper
Herman Smedes
Markant Garantie Makelaar
Mate Masie
Triati
Miedema Bouw
Schilderbedrijf Smeenk
Sjouke Dijkstra
Praktijk voor Fysiotherapie
Garage Ter Veld
Erik Steller
Oosterhoff Holman
Peter Kuil